banner
Aanmelden

Ouders die geïnteresseerd zijn in Het Avontuur als basisschool voor hun kind/kinderen kunnen op één van de informatieochtenden komen. Op deze ochtenden krijgt u informatie over de school, een rondleiding en is er de gelegenheid tot het stellen van vragen. Aansluitend heeft u de mogelijkheid tot klassenbezoeken en kunt u de school ‘in bedrijf’ zien.
Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met de directeur voor een gesprek en een rondleiding.
Voor kinderen ouder dan vier jaar bestaat er de mogelijkheid een dagdeel op bezoek te komen om de sfeer te proeven. Voor 4 jarigen is er een langere gewenningsperiode.

Als u besloten heeft uw kind op Het Avontuur te plaatsen, dient u een inschrijfformulier in te vullen. De inschrijving wordt pas definitief na ontvangst van het onderwijskundig rapport van de school van herkomst.

Het is voor de organisatie wenselijk, dat u uw kind bijtijds aanmeldt, bij voorkeur tenminste zes maanden voor de eerste schooldag.

Regelmatig organiseren wij een informatieochtend. Deze kunt u terugvinden in de Kalender. De ochtend start om 09.00 uur en duurt tot ongeveer 10.30 uur.
Wanneer u de informatie-ochtend wilt bijwonen, vragen wij u zich hiervoor aan te melden.
Ons tel.nr.: 036-5214747

right_image