Openbare basisschool Het Avontuur
Samen werken aan jouw toekomst

Het Avontuur is de ASG-school voor de Striphelden- en de Sierradenbuurt. In ons gebouw aan het Catootjepad is ook  peuterspeelzaal Het Klein Avontuur gevestigd . Naast ons gebouw is het onderkomen van de kinderopvang en buitenschoolse opvang van Go-Kinderopvang. Uiteraard onderhouden we met beide intensieve contacten.

Het Avontuur is een buurtschool en wil een brede groep ouders aanspreken. Op school staan structuur en duidelijkheid voorop. Normen en waarden staan hoog in het vaandel. Dat schept een veilig klimaat, waardoor kinderen weten waar ze aan toe zijn.

Het onderwijs is gericht op de maximale ontwikkeling van kinderen en er is ruime aandacht voor de verschillen tussen de leerlingen. Als dat nodig is, krijgen zij extra zorg. Dit geldt voor de kinderen die ergens problemen mee hebben, maar zeker ook voor de kinderen die meer aankunnen.

right_image

Directie

Michiel Gerritsen (waarnemend directeur)

Lex van Hamersveld en Loes van der Ouderaa